Te gekke websites voor een hele normale prijs!

Kwaliteit die je verwacht van een full-service bureau voor de prijs waar je normaal een 13-in-een-dozijn website voor krijgt. Met persoonlijke aandacht, een fris, functioneel design en alles wat je nodig hebt om meer klanten te vinden én te binden. Waar je wacht je nog op?

Websites / Social Media / Grafisch Ontwerp / Teksten

Nieuwsgierig?

Bekijk Producten

Je hebt een website nodig. Maar wát voor één?

Eentje die je helpt klanten te vinden én te binden. helemaal past bij de uitstraling van je bedrijf, je helpt helpt groeien en klaar is voor de toekomst. Dat ‘ie makkelijk vindbaar is en stevig in elkaar zit kun je sowieso vanuit gaan! De belangrijkste zaken die een website moet zijn:

Vindbaar

Inhoud en techniek geoptimaliseerd voor zoekmachines. Je site is makkelijk te vinden en je krijgt daardoor meer bezoekers.

Bruikbaar

Een prettige evaring voor jou en je bezoekers. Op maat gemaakt. Van de formulieren tot het responsive design. Op alle schermen de beste gebruikservaring.

Robuust

Gemaakt volgens moderne standaarden en principes. Betrouwbaar en op elk moment uitbreidbaar. En veilig tegen de boefjes op internet.

Mooi

Presenteer je bedrijf met trots! Je site past helemaal bij je bedrijf en je maakt, met een fris functioneel design, een fantastische eerste indruk.

Maatwerk websites voor standaard prijzen

Geen standaard foto van de man-in-pak met uitgestoken hand en de dertien-in-een-dozijn tekst ‘Welkom op onze website‘. Veel mensen kunnen tegenwoordig websites maken maar niet idereen kan het hele plaatje zien en écht meedenken.

Nog een pakkende titel

Door slim gebruik van bestaande componenten kan ik mijn prijzen laag houden. Wat mij onderscheidt is dat de componenten geen eindprodcut zijn maar een stevige basis om op maat te maken. Zodat ze precies doen wat jij wil en en helemaal passen bij jouw site. Nauwkeurig tot op de pixel en verzorgd tot in de puntjes.

Neem contact op

Leuk dat je contact opneemt! Wie weet is het een begin van iets moois! Binnen 24 uur heb je in ieder geval een antwoord. Waarschijnlijk eerder.